SJAJNI VEZISTA NA METI ZVEZDE, STANKOVIĆ GA SILNO ŽELI! Njegov dolazak značio bi verovatno i šut-kartu za Kangu! VRI NA MARAKANI!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • SJAJNI VEZISTA NA METI ZVEZDE, STANKOVIĆ GA SILNO ŽELI! Njegov dolazak značio bi verovatno i šut-kartu za Kangu! VRI NA MARAKANI!

Gelor Kanga je napravio veliki problem Dejanu Stankoviću, ali i rukovodstvu Crvene zvezde uoči zimskog prelaznog roka. Nedisciplina je nešto što ne sme da se toleriše zbog očuvanja autoriteta šefa stručnog štaba i u klubovima zonskog ranga, a kamoli u Crvenoj zvezdi.

Navijači Crvene zvezde bi uskoro mogli da se poraduju igraču koji bi bio stub na sredini terena, s obzirom na to da je Kanga jesenas oscilirao u formi.

Nenad Krstičić je želja trenera Dejana Stankovića i kako stoje stvari, nije nemoguća misija da se provereni vezista sa izraženim karakteristikama lidera, vrati na “Marakanu”. Krstičić je napustio Zvezdu pre dve zime i otišao u AEK u transferu vrednom 500.000 evra. Bio je jedan od najboljih igrača crveno-belih u eri Vladana Milojevića kada se Zvezde plasirala u grupne faze Lige Evrope i Lige šampiona.

Ove sezone je odigrao pet mečeva za Atinjane u Ligi Evrope, dva u kvalifikacijama za evropsko takmičenje i osam u šampionatu Grčke. Ima ugovor do juna 2022. godine.

SD

Komentari