ŠTA REĆI! ZVEZDA NAŠLA NAPADAČA, POSAO ZAVRŠIO SINIŠA MIHAJLOVIĆ! Dijego Falćineli igraće već protiv Omonije!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • ŠTA REĆI! ZVEZDA NAŠLA NAPADAČA, POSAO ZAVRŠIO SINIŠA MIHAJLOVIĆ! Dijego Falćineli igraće već protiv Omonije!

Nije više tajna da je Crvena zvezda pronašla napadača u Italiji zahvaljujući Siniši Mihajloviću koji je preporučio šampionu Srbije člana Bolonje Dijega Falćinelija, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Peruđi za koju je odigrao 29 mečeva i postigao tri gola.

Sada su, zahvaljujući saznanjima ''Mozzart sporta'', na videlo izašli i finansijski detalji jednogodišnje pozajmice uz mogućnost otkupa za milion evra Falćinelija koja je već dogovorena i za koju samo treba da bude stavljen paraf. Falćineli će u Ljutice Bogdana zarađivati mesečno 35.000 evra, odnosno 420.000 godišnje, a crveno-beli bi potencijalno obeštećenje za otkup ugovora mogli da plate u tri rate.

Ono što je posebno važno za Crvenu zvezdu i trenera Dejana Stankovića je činjenica da će Falćineli biti prijavljen za utakmicu protiv Omonije. Falćineli je u Bolonju stigao pre dve godine iz Sasuola za sedam miliona evra. Momak koji je u junu napunio 29 godina tokom karijere je igrao za Pontevekio, Sasuolo u dva navrata, Folinjo, Juve Stabiju, Lanciano, Peruđu Krotone i Fjorentinu.

SD

Komentari