STANKOVIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE, IGRAĆE VEĆ U ŠAPCU! Zvezda sa njim i bez njega nije isti tim - čeka se i Seku Sanoga!

    foto: FK Crvena Zvezda/Fotoilustracija
    Podeli
  • STANKOVIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE, IGRAĆE VEĆ U ŠAPCU! Zvezda sa njim i bez njega nije isti tim - čeka se i Seku Sanoga!

Posle dva meča provedena na klupi za rezerve došlo je vreme da se sjajni vezista vrati u formu i zauzme svoje mesto u timu.

Prošlo je malo više od sedam meseci kada se protiv Helsinkija u kvalifikacijama za Ligu šampiona povredio Branko Jovičić. Radio je posle operacije kolena, odigrao malo u Antaliji tokom priprema i prethodnih nedelja se spremao za prvi nastup. Pored Seku Sanoga, koji još nije spreman, 'drugo zimsko pojačanje' jedva čeka da ponovo se bori u crveno-belom dresu, a sledeća stanica je Mačva u Šapcu.

- Prethodna dva meča sam ispratio sa klupe, a zbog tenzije i rezultata verovatno nisam dobio priliku. Dobro se osećam, a što je najvažnije uželeo sam se takmičenja i jedva čekam novi "debi" - rekao je za HotSport, Branko Jovičić.

Vezista je do povrede bio jedan od nosilaca igre u veznom redu, a ostaje da juri formu kroz utakmice, pošto je jasno da se nalazi u ozbiljnim planovima kluba i trenera Dejana Stankovića u nastavku sezone u borbi za domaće trofeje.

Hotsport

Komentari