STANKOVIĆ JASAN, ZVEZDA IDE NA POBEDU U DERBIJU! Partizan ne može da nas iznenadi, iako su značajno promenili tim!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • STANKOVIĆ JASAN, ZVEZDA IDE NA POBEDU U DERBIJU! Partizan ne može da nas iznenadi, iako su značajno promenili tim!

Crvena zvezda će sutra od 17 časova gostovati ekipi Partizana u okviru 11. kola Superlige Srbije, a šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije Dejan Stanković izneo je očekivanja pred 163. večiti derbi.

Upitan je da li bi remi smatrao neuspehom.

- Ne idemo na remi, ne želim da neko izvlači iz konteksta. Ne znam šta će biti. Idemo na pobedu, to je sigurno. Ako dodje nerešeno, ne znam da li ću biti zadovoljan. Ako gubimo 2:0 i bude 2:2, da, biću zadovoljan, a ako vodimo 2:0 i bude 2:2 neću biti. Nas obavezuje grb, mesto na tabeli, šampioni smo, imamo 10 od 10. Idemo da igramo pravi fudbal, da se borimo. Na ovu utakmicu idem kao na svaku drugu, s tim što ljubomorno čuvam tradiciju i istoriju derbija - rekao je Stanković.

On je dodao da sastav Partizana ne može da bude veliko iznenadjenje, ali da postoje nepoznanice jer su crno-beli značajno promenili tim u poslednjem periodu.

- Znamo kako ćemo mi istrčati na teren i dosta znamo o nama. Ne može da bude ogromno iznenadjenje ko će igrati za njih, ali mislim da i oni ne znaju tačno ko će igrati. Manje - više, ne može da bude neko ogromno iznenadjenje - naveo je trener Zvezde.

Zvezda će, pored od ranije povredjenog Ričmonda Boaćija, biti bez Mirka Ivanića i Gelora Kange, koji su pozitivni na korona virus.

- Bez Miće i Kange, teško je praviti tim pred jedan ovako važan meč. Ali, šta je, tu je, desilo se... Idemo dalje. Želim im da se što pre vrate. Znam da će biti svim srcem uz nas. Mnogo mi je žao što neće moći da konkurišu za tim, ali je najvažnije njihovo zdravlje - zaključio je Dejan Stanković.

SD

Komentari