STANKOVIĆ NAŠAO ZAMENU ZA BENA, ON JE ZVEZDINO DETE I OČEKUJE SE DA EKSPLODIRA! Jug Stanojev broji poslednje nedelje u Grafičaru!

    Podeli
  • STANKOVIĆ NAŠAO ZAMENU ZA BENA, ON JE ZVEZDINO DETE I OČEKUJE SE DA EKSPLODIRA! Jug Stanojev broji poslednje nedelje u Grafičaru!

Da li će El Fardu Ben da produži ugovor sa Crvenom zvezdom ili ne? Pitanje na koje već nekoliko meseci čekamo konkretan odgovor. Zvezdaši s razlogom brinu, s obzirom na to da nijedno drugo desno krilo do sada nije ostavilo dobar utisak. Međutim, čini se da rukovodstvo ima spremnu zamenu za Afrikanca, ukoliko on na leto napusti Beograd, otkriva Maxbetsport.

Mladi Argentinac Mateo Garsija je angažovan za ozbiljan novac, koji je on samo na trenutke pravdao. Verujemo da će trener Dejan Stanković sa lakoćom da ga precrta, ukoliko ne podigne igre za nekoliko nivoa u narednih dva-tri meseca. Desno još može da igra i Aleksa Vukanović, mada njemu više odgovara da bude iza samog napadača, dok Veljko Simić definitivno ne može da bude nosilac igre u pohodu na treću uzastopnu Ligu šampiona.

Zbog svega toga, na leto će gotovo izvesno da stigne novi igrač. Sudeći po informacijama, značajniju ulogu tokom letnjig priprema bi trebalo da dobije 20-godišnji Jug Stanojev.

Reč je o omladincu crveno-belih, koji je trenutno na pozajmici u Grafičaru. Ima isti razvojni put kao i Željko Gavrić, koji je ove zime preko prvog tima Zvezdine filijale iz Prve lige Srbije ove zime postao standardan prvotimac kod Stankovića.

Gavrić je tokom jesenje polusezone bio najbolji vezista Grafičara, u drugom rangu je postigao sedam golova i pet asistencija. Međutim, nije ni njegov parnjak uz desnu aut liniju bio mnogo lošiji.

Stanojev je odigrao do sada 23 utakmice, postigao šest golova i upisao tri asistencije. Na terenu je proveo nešto više od 1.800 minuta. Ukoliko nastavi u istom ritmu, nema sumnje da će na leto da dobije šansu na pripremama da se izbori za status prvotimca. Tim pre što je minutaža u Grafičaru neophodna i mladom Milošu Pantoviću, koji se posle odličnih partija za omladinski tim Crvene zvezde čak našao i na radaru Mančester sitija.

Naravno, za Zvezdu bi idealan scenario bio kada bi uspela da zadrži Bena barem do kraja evropskih kvalifikacija, a da Stanojev bude njegova alternativa i starter u prvenstvenim mečevima.

– Ambicije su uvek najveće kad je u pitanju Crvena zvezda. San mi je da debitujem na nekoj zvaničnoj utakmici i nadam se da će mi se to uskoro ostvariti – nedavno je izjavio Stanojev.

Maxbetsport

Komentari