STANKOVIĆ PREKINUO PRAKSU KOJU SU UVELI MILOJE I TERZIĆ, a evo i koliko pojačanja dovodi Deki u januaru! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • STANKOVIĆ PREKINUO PRAKSU KOJU SU UVELI MILOJE I TERZIĆ, a evo i koliko pojačanja dovodi Deki u januaru! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

Crvena zvezda je prema pisanju naših medija bila zainteresovana za dovođenje brojnih fudbalera, prvenstveno iz domaćeg šampionata, u januarskom prelaznom roku. Ipak, sudeći po saznanjima "MozzartSporta" vrlo je moguće da zimska pijaca protekne bez kupovine u Ljutice Bogdana, bar do njenog samog finiša.

Naime, prioritet novog trenera Dejana Stankovića je "čišćenje" trenutnog igračkog kadra, s obzirom na broj igrača koji su pod ugovorom, a eventualni dolasci zavise od prodaje i raskida ugovora sa aktuelnim fudbalerima.

Dakle, od pominjanih dolazaka Topića iz Voše ili Birmančevića i Vidosavljevića iz Čuke za sada nema ništa, sve dok se Stanković ne uveri u kvalitete igrača sa kojima raspolaže i ne napravi selekciju.

Postoji i određeni broj fudbalera koji mogu da idu, u slučaju adekvatne ponude (Milan Pavkov, Ričmond Boaći), dok se sa Hozeom Kanjasom traži model po kome će biti raskinut ugovor.

Sve u svemu, ne očekuje se da branilac titule bude preterano aktivan što se angažovanja novih fudbalera tiče u zimskom prelaznom roku.


Komentari