STANKOVIĆ PRELOMIO, TEODOSIĆ ĆE ZVEZDU ODVESTI DO NOVE LIGE ŠAMPIONA! Trener crveno- belih povukao radikalan potez, DA LI I DOBAR?!

    foto: Fotoilustracija/FK Crvena Zvezda
    Podeli
  • STANKOVIĆ PRELOMIO, TEODOSIĆ ĆE ZVEZDU ODVESTI DO NOVE LIGE ŠAMPIONA! Trener crveno- belih povukao radikalan potez, DA LI I DOBAR?!

Fudbalere Crvene zvezde, usled skraćenja Superlige Srbije, samo dva boda dele od odbrane šampionske titule. Ona ujedno znači i novi pohod ka Ligi šampiona, a trener crveno-belih Dejan Stanković, u skladu sa novonastalim okolnostima, odustao je od uobičajene prakse kluba, letnjih priprema u inostranstvu, piše "Sportski žurnal.

Naime, s obzirom da je ishod prvenstva izvestan, pažnja kluba sa Marakane usmerena je ka Kupu Srbije, čije finale je zakazano za 24. jun. Nakon toga, Stanković planira da da odmor igračima do 6. ili 10. jula. Umesto priprema u austrijskom Vindišgarstenu, koji je Zvezdi doneo sreću u prethodna dva pohoda na elitu, bazične pripreme biće odrađene na Divčibarima ili Zlatiboru. Kao mogućnost, pominje se smeštaj u hotelu kapitena reprezentacije Srbije Miloša Teodosića, inače Dekijevog velikog prijatelja.

Podsećanja radi, po kalendaru UEFA kvalifikacije za Ligu šampiona startuju u julu, dok bi se Crvena zvezda uključila u drugom kolu, kao nosilac, čiji početak je zakazan za 11. avgust.

SD

Komentari