STANKOVIĆU STIŽE PAKLENI BRAZILAC! BRAZILAC ANDRE LUIS PODSEĆA NA UGA VIJERU! Sad još da prodaju Pavkova, Boaćija ili Tomanea…

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • STANKOVIĆU STIŽE PAKLENI BRAZILAC! BRAZILAC ANDRE LUIS PODSEĆA NA UGA VIJERU! Sad još da prodaju Pavkova, Boaćija ili Tomanea…

Portal Mondo otkriva da je na radaru Crvene Zvezde napadač portugalskog drugoligaša Šaveza, Andre Luis (26).

Stilom igre Brazilac pomalo podseća na bivšeg napadača crveno-belih Uga Vijeiru, s tim da je viši od njega (184 centimetara) i bolje igra glavom, što mu je možda i najveći kvalitet. Služi se desnom nogom, snažan je i može da se pohvali dobrom završnicom.

U prvoj sezoni, kada su igrali u prvom rangu i nije bio prvi izbor, postigao je ukupno pet golova, dok je u sezoni 19/20 zauzeo mesto startnog napadača. Mrežu rivala zatresao je ukupno 16 puta, od toga 11 puta u prvenstvenim utakmicama, dok ima dve asistencije.

Podsetimo, crveno-beli razmišljaju i o Andersonu Silvi iz Famalikao kao potecijalnom pojačanju Crvene zvezde

Luis ima još dve godine ugovora sa klubom, ali da bi mogao da potraži novu sredinu s obzirom da ekipa nije uspela da izbori promociju u portugalsku Primeiru, a kao plus navodi se i činjenica da je jeftinija opcija u odnosu na Andersona Silvu.

Zvezda ima višak napadača, a dolazak Silve ili Luisa znači da će klub napustiti Pavkov, Boaći ili Tomane…

Mediji/Terleks.info

Komentari