STANOJE PRED DERBI JOŠ NE ZNA SA KIM ĆE NA ZVEZDU! Bajbek nije spreman, Natho ne igra kao ranije... SIGURNI SU STOJKE I TOZA!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • STANOJE PRED DERBI JOŠ NE ZNA SA KIM ĆE NA ZVEZDU! Bajbek nije spreman, Natho ne igra kao ranije... SIGURNI SU STOJKE I TOZA!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ima slatke muke da sastavi tim crno-belih za 163. večiti derbi.

Pred prvenstvenu pauzu u Humsku je stiglo nekoliko pojačanja – Jojić, Bajbek, Obradović, Marković, Holender – tako da će strateg crno-belih imati mogućnost da iznenadi kolegu sa klupe Crvene zvezde Dejana Stankovića.

Samopouzdanje mu ne nedostaje jer je u prvom mandatu dobio pet od šest duela sa komšijama.

- Sve što smo poželeli to smo dobili. Dobro, uvek nešto fali. Svima, ali… Nemamo vremena sve da pripremimo, s druge strane, Bože moj – tu su za duže staze - rekao je Stanojević za Sportski žurnal.

Postavlja se pitanje da li će Žan Kristof Bajbek biti u timu od prvog minuta.

- Nije dovoljno spreman. Videćemo koliko možemo i na koji način da ga iskoristimo za derbi. Sa dva gola u prijateljskoj Zemunu nagovestio je zašto je doveden.

Stanojević je najavio da će pred gol Vladimir Srtojković, što znači da će Filipu Stevanović bonus društvo praviti povratnik Svetozar Marković.

- Igraće definitivno, zato je i doveden. Partizanovo je dete, insistirao je kod uprave Olimpijakosa – ako negde mora na pozajmicu neka to bude u Humsku.

Stanojević priznaje da još uvek ne zna sastav za derbi.

- Prvi put nisam odredio sastav, generalno, činim to sedam dana pred utakmicu. Viša sila, Holendera ću da vidim tek u petak, Natho je igrao treću vezanu utakmicu za reprezentaciju, ne znam za koliko je spreman Bajbek. Sveta je tek došao, Obradović dugo nije igrao…

Na teren mogu četiri stranca, a ove sezone uglavno je višak bio Bibars Natho.

- Ne igra kao što je igrao, gledao sam i dve utakmice reprezentacije. S druge strane, Natho ima težinu u ekipi, donosi pas iz zadnje linije, usmerenje napred – dvoumi se i Stanojević.

Večiti derbi je na programu u nedelju od 17 časova.

Novosti.rs

Komentari