STANOJEVIĆ NAŠAO ZAMENU ZA SADIKA, ON JE ZABORVLJENO DETE CRNO-BELIH! Nenad Lukić već u januaru dolazi u Humsku!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • STANOJEVIĆ NAŠAO ZAMENU ZA SADIKA, ON JE ZABORVLJENO DETE CRNO-BELIH! Nenad Lukić već u januaru dolazi u Humsku!

Stručni štab i rukovodstvo Partizana doneli su rizičnu odluku kada su posle prodaje Umara Sadika u Almeriju pustili na pozajmicu još jednog napadača Bojana Matića.

Istina, crno-beli su angažovali Kristofa Bajbeka i Filipa Holendera, ali problem leži u činjenici da je Francuz u Beograd došao nespreman, ubrzo se i povredio.

Filip Holender je, sa druge strane, apsolutno opravdao poverenje i čeka se otkup njegovog ugovora od Lozane. Međutim, sigurno je da je reprezentativcu Mađarske neophodna podrška u špicu, što se jasno vidi uoči duela sa Čukaričkim, jer će Holender izostati iz tima zbog korona virusa.

Klub iz Humske moraće da reaguje u zimskom prelaznom roku, a na meti Partizana je, kao i letos Nenad Lukić (28, 185 cm). Najbolji strelac TSC-a je postigao devet golova u Superligi (drugi strelac šampionata) i saazreo je za još ozbiljnije izazove u karijeri.

Počeo je karijeru u mlađim selekcijama Partizana, a potom je branio boje Teleoptika, Lokomotive Plovdiv, Rada, Radnika, Donjeg Srema, Bežanije, Spartaka, Zemuna, čačanskog Borca i Inđije. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije osim “mlade”.

SD

Komentari