STOJKOVIĆ VIŠE NEĆE BITI PRVI GOLMAN PARTIZANA, BRANIĆE ALEKSANDAR POPOVIĆ! Ozbiljno se računa i na Nemanju Stevanovića!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • STOJKOVIĆ VIŠE NEĆE BITI PRVI GOLMAN PARTIZANA, BRANIĆE ALEKSANDAR POPOVIĆ! Ozbiljno se računa i na Nemanju Stevanovića!

Vladimir Stojković (36) u narednoj sezoni neće biti prvi golman Partizana, već će mesto među stativama prepustiti mladom Aleksandru Popoviću (20).

Talentovani golman dobiće šansu u utakmicama Superlige u kojima je klub iz Humske izraziti favorit, dok će Stojković braniti u evropskim utakmicama, kao i u onim najvažnijim u domaćim takmičenjima.

Ovakav sled događaja nije neočekivan u crno-belom taboru, pošto od naredne sezone na snagu stupa pravilo po kojem svaki superligaš mora imati dva igrača mlađa od 21 godine u prvoj postavi, piše Informer.

Osim toga, ekipa iz Humske imaće sigurnih 38 utakmica u Linglong Superligi, a uz to i mečeve domaćeg Kupa i kvalifikacija za Ligu Evrope, pa je jasno da bi Stojković sa svojih 36 godina teško izdržao tako ubitačan ritam.

Popović je u prvom timu Partizana već dve godine, a prvi zvanični meč odigrao je tek prethodnog meseca, u poslednjem kolu Superlige protiv Vojvodine. Posle tog meča talentovani čuvar mreže nagovestio je da bi uskoro mogao da dobije šansu.

Osim pomenutog dvojca, Partizan će u narednoj sezoni računati i na Nemanju Stevanovića. On je u prethodnoj sezoni bio rezerva Vladimiru Stojkoviću i ostaće u klubu, iako još zvanično nije produžio ugovor.

SD

Komentari