ŠUKER ZBOG SRBIJE SPUSTIO NA ZEMLJU DALIĆA I SVE KOJE MRZE ORLOVE! Srbi su mi prijatelji, voleo da se plasiraju na EP i da igraju sa Hrvatskom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠUKER ZBOG SRBIJE SPUSTIO NA ZEMLJU DALIĆA I SVE KOJE MRZE ORLOVE! Srbi su mi prijatelji, voleo da se plasiraju na EP i da igraju sa Hrvatskom!

Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske Davor Šuker iznenadio je tamošnju javnost komentarom da bi voleo da se Srbija plasira na Evropsko prvenstvo i samim tim da zaigra protiv Vatrenih u grupnoj fazi.

Prvo je objasnio zbog čega bi utakmica Orlova i Kockastih bila loša.

- Ne bih hteo tu utakmicu zato što strahujemo od njihove reprezentacije, nego zato što bi bio prevelik naboj i onda bi se svaka rečenica analizirala, šta si rekao u njihovim medijima, šta u našima - rekao je Šuker za Večernji list.

Međutim, onda je istakao da u Srbiji ima veliki broj prijatelja.

- Ali, ako budemo igrali sa Srbijom, biće to 11 na 11, junak na junaka. To su moji dragi prijatelji, imamo veliki međusobni respekt. Bio bih srećan da se oni kvalifikuju na Evropsko prvenstvo. Nikako ne bih voleo da se u Glazgovu zviždi njihovoj ili našoj himni ili da se navijači potuku - poručio je legendarni napadač.

Podsetimo, u hrvatskoj javnosti samo "trener svih trenera" uporno priča kako bi bilo sjajno za fudbal na prostorima bivše Jugoslavije da i Srbija i BiH i Hrvatska budu na EP, a posebno daOorlovi i "šahovničari podele megdan!

Ćiro tvri da bi to bio vrehunski meč jer za obe selekcije igraju fudbaleri svtske klase.

Tečlks.info

Komentari