SUMA OSTAJE U PARTIZANU, SAVO GA UBEDIO DA NE IDE?! Crno-beli se dali u potragu i za još jednim napadačem i defanzivcem!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SUMA OSTAJE U PARTIZANU, SAVO GA UBEDIO DA NE IDE?! Crno-beli se dali u potragu i za još jednim napadačem i defanzivcem!

Jedan od prvih poteza Partizana u januarskom prelaznom roku biće obnavljanje saradnje, odnosno potpisivanje novog ugovora sa Sejdubom Sumom, saznaje Telegraf.

Kompletan sportski sektor crno-beli, pre svih trener Savo Milošević, žele da Gvinejac ostane u Humskoj, jer smatraju da bi njegov odlazak drastično oslabio ekipu i da bi u ovom trenutku bilo jako teško naći igrača takvog ili sličnog kvaliteta.

Sam Milošević je protekle sedmice već obavio nezvaničan razgovor sa Sumom na tu temu, predočio mu da bi voleo da ostane u klubu, a isto to je preneo i čelnicima kluba, koji su se složili sa razmišljanjem trenera.

Preostalo je da u bliskoj budućnosti, do početka zimskog prelaznog roka, upravo ljudi iz kluba sednu sa vezistom i njegovim agentom i dogovore novu saradnju.

Jasno je da su crno-belim potrebni još jedan napadač i defanzivac .


Komentari