SVI SU ČEKALI DA MIHA NEŠTO KAŽE... Emotivnim govorom raznežio sve u Narodnom pozorištu, OBEĆAO SAM DA NEĆU DA PLAČEM, ALI...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SVI SU ČEKALI DA MIHA NEŠTO KAŽE... Emotivnim govorom raznežio sve u Narodnom pozorištu, OBEĆAO SAM DA NEĆU DA PLAČEM, ALI...

Trener Bolonje dobio je priznanje za najboljeg trenera Srbije u 2019. godini!

Fudbalski savez Srbije proslavio je veliki jubilej i obeležava jedan vek od osnivanja. U Narodnom pozorištu u Beogradu održana je Svečana akademija, na kojoj je FS Srbije dodelio tri "Zlatne lopte". Pored najavljenih priznanja predsedniku UEFA Čeferinu i našem čoveku u ovoj kući Zoranu Lakoviću, FSS je dodelio "Zlatnu loptu" najboljem treneru u 2019. Siniši Mihajloviću, dok je za najboljeg fudbalera proglašen kapiten Ajaksa Dušan Tadić.

- Obećao sam da neću da plačem, ali.. Hvala vam od srca, hteo bih sve da vas pozdravim i dugujem veliku zahvalnost za ovu premiju, počast , jer biti najbolji trener Srbije i biti izabran od mnogih ljudi, Srba, to za mene nema veću važnost, jer je to najveća zahvalnost koju sam mogao da dobijem - pričao je Mihajlović sa drhtavim glasom.

- Zahvaljujem se FSS i čestitam na 100 godina postojana, zahvaljujem se svim ljudima koji su mi poslali podršku kad sam bio u bolnici, od sportskih radnika, prijatelja, javnih ličnosti, političara. Sigurno da su mi dali veliku snagu i da bez vaše pomoći bi bilo sigurno teže da prebordim sve.

Znate da skoro 30 godina živim u Italiji, ali sam bio i ostaću uvek Srbin i nadam se da vas nikad nisam razočarao i da sam predstavljao Srbiju na najbolji način sa svim svojim vrlinama i manama- rekao je Mihajlović i na kraju dodao:

- Znam da ovo nema veze sa proslavom. Ali, hteo bih da čestitam mom bratu i kumu Dekiju Stankovići što je postao trener Zvezde to je velika stvart..Ja ću biti uvek tu za tebe i znaš da te volim - rekao je Miha.

- Čestitam svima novu godinu i Božićne praznike da ih provedete u zdravlju i veselju, hvala vam svima na ovom priznanju to i biti selektor Srbije su dva najveća priznanja, osim oonog vajanja kupa Šampiona sa Zvezdom - poručio je srpski trener.

Mediji/Teleks.info


Komentari