TAČNO TAKO! NAJTUŽNIJA I NAJRUŽNIJA LIGA NA ZEMALJSKOJ KUGLI: Bogdanović surovo prozvao srpski fudbal, tako je to kad ga vode bitange!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TAČNO TAKO! NAJTUŽNIJA I NAJRUŽNIJA LIGA NA ZEMALJSKOJ KUGLI: Bogdanović surovo prozvao srpski fudbal, tako je to kad ga vode bitange!

Bogdanović je bio stručni konsultant na RTS-u povodom polufinalnih mečeva Lige Evrope, a njegove izjave su po ko zna koji put privukle veliku pažnju.

Svedoci smo izuzetno loše situacije u srpskom fudbalu, nameštanju utakmica u Prvoj ligi, ali i Superligi Srbije, a ovi manifetluci su poslednjih nedelja isplivali na površinu i izburkali domaću javnost.

Komentar na dešavanja u domaćem fudbalu dao je i Rade Bogdanović.

"Iskreno, meni ovo sve izgleda jako tužno. Kao građanin Srbije i kao bivši fudbaler, osećam se jako tužno.Jedna od najtužnijih i najružnijih liga na zemaljskoj kugli", bez zadrške je istakao nekadašnji napadač i reprezentativac.

"Toliko su se osilile te bitange, te...", zagrmeo je Bogdanović, a voditeljka ga je prekinula.

"Zašto da ne pričamo, izvinjavam se svima koji su čuli za reč bitanga, ali drugačije nazvati ljude koji učestvuju u ovom sramnom prvenstvu je blaga reč", nastavio je u svom stilu Bogdanović.

"Neće biti ništa bolje ako se ne umeša izvršna i zakonodavna vlast'', zaključio je nekadašnji fudbaler.

Novosti

Komentari