TAKO JE SAVO, NE DAJ DA KRADU PARTIZAN! Miloševićev potez pokazao kako se brane crno-bele boje! LOLA PROMOVISAN U ŠTOPERA!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • TAKO JE SAVO, NE DAJ DA KRADU PARTIZAN! Miloševićev potez pokazao kako se brane crno-bele boje! LOLA PROMOVISAN U ŠTOPERA!

Fudbaleri Partizana odigrali su trening meč protiv Vitorula u Beleku, tačnije rezerve crno-belih, a iako je u pitanju bila utakmica bez takmičarskog značaja posle nedosuđenog panala za crno-bele Svo Milošević je povukao ekipu sa terena.

Sudija meča nije svirao jedanaesterac za Partizan, što je ražestilo trenera crno-belih Savu Miloševića koji je bio toliko besan da je odlučio da povuče ekipu sa terena. Ipak, situacija se brzo smirila pa je meč nastavljen.

Inače, fudbaleri Partizana trijumfovali su u prvom trening meču na pripremama u Beleku pošto su minimalnim rezultatom savladali rumunski Vitorul. Milošević na ovom meču pružio je šansu rezervistima, pa je sastav Partizana na ovom meču bio N. Stevanović, Lutovac, Smiljanić, Vujačić, Urošević, Šćekić, L. Pavlović, Lakćević, Ivanović, F. Stevanović i Arambašić, a sa klupe su u nastavku ušli golman Popović, Škrbić, Brežančić, Knežević, Čolić, Stanojlović i Jović.

Milošević je u nedostatku štopera na tu poziciju morao da pošalje Lolu Smiljanića, a Partizan je bio bolji rival u prvom poluvremenu bez obzira na rezervni sastav. U 15. minutu je najbolju šansu za crno-bele u prvom poluvremenu imao Arambašić koji je pogodio prečku posle ubacivanja Lutovca, dok je Nemanja Stevanpović uspeo da odbrani penal Piciu.

Crno-beli su u nastavku igrali još bolje, a kruna je stigla u 68. minutu kada je strelac bio 17-godišnji napadač Nemanja Jović. U završnici meča ljutiti Savo Milošević bio je nezadovoljan suđenjem, odnosno nedosuđenim penalom za Partizan pa je minut pre kraja povukao ekipu sa terena što je označilo i kraj utakmice. Crno-beli će dana igrati još jedan meč od 14 časova, kada će najjači tim Partizana za protivnika imati Krakoviju.

SD/Teleks.info

Komentari