TERZA OTKAČIO ITALIJANE! DEKI ĆE TRENIRATI NAJVEĆE U EVROPI, ALI TEK KAD SE SA ZVEZDOM NAOSVAJA TROFEJA! Crveno-beli ne daju trenera!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • TERZA OTKAČIO ITALIJANE! DEKI ĆE TRENIRATI NAJVEĆE U EVROPI, ALI TEK KAD SE SA ZVEZDOM NAOSVAJA TROFEJA! Crveno-beli ne daju trenera!

Jutro nakon pobede u "večitom" derbiju italijanski mediji pišu o odlasku Dejana Stankovića u Sampdoriju, a ta informacija brzo je stigla i do čelnika Crvene zvezde.

Zvezdan Terzić se u izjavi dostavljenoj medijima oglasio i poručio da ih niko nije kontaktirao i unapred im poručuje - da to i ne pokušavaju. S obzirom da ima ugovor do kraja naredne sezone, najavio je da će sesti za pregovarački sto sa njim i pokušaće da ga zadrže.

"U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju", jasno je poručio direktor Zvezde i dodao:

"Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku. Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga".

Stanković za sada sa Zvezdom ima jedan trofej u domaćem prvenstvu, a ove sezone želi "duplu krunu".

"Nadamo se da će još dugo predvoditi našu Zvezdu i osvojiti još mnogo trofeja, a nema sumnje da će Deki jednog dana predvoditi najveće evropske klubove".

Podsetimo, Stanković je na klupu Zvezde seo u decembru 2019. godine kada je nasledio Vladana Milojevića. Od tada je tim uveo u grupnu fazu Lige Evrope, obezbedio proleće protiv Milana, a od 55 utakmica dobio je čak 43.

Arena

Komentari