TERZIĆ JASAN, PARTIZANU SE TO VIŠE NE SME DOZVOLITI! Čeka se odgovor Vučele i Vazure, imaće valjda i oni šta da poruče...

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • TERZIĆ JASAN, PARTIZANU SE TO VIŠE NE SME DOZVOLITI! Čeka se odgovor Vučele i Vazure, imaće valjda i oni šta da poruče...

Generalni direktor srpskog prvaka se obratio ekipi na okupljanju. Terzić poslao jasnu poruku igračima: Nikad više ne smemo to da dozvolimo Partizanu!

Predah je završen, stručni štab i fudbaleri Crvene zvezde okupili su se u nedelju na stadionu „Rajko Mitić“ kako bi počeli pripreme za novu sezonu u kojoj je cilj, barem prema onome što su na prozivci izjavili čelnici kluba, plasman u Ligu šampiona.

Generalni direktor sprskog prvaka Zvezdan Terzić poželeo je ekipi sreće, zdravlja i da slušaju trenera Dejana Stankovića.

- Čekaju nas veliki izazovi, navikli ste na to. Ponavljamo se sa rezultatima što je najvažnije i iskoristio bih ovu priliku da vam još jednom čestitam na duploj kruni i sjajnim rezultatima koje smo ostvarili prošle sezone. Stalno ponavljamo da nema stare slave, čekaju nas kratke i žestoke pripreme, već 9. jula krećemo sa prvenstvom, 2. avgusta sa kvalifikacijama za Ligu šampiona. Očekivanja su veća nego prošle sezone, sledeće će biti još veća nego ove, to je tako – kazao je Terzić, istakavši da je pred klubom specifična sezona zbog toga što šampionska titula donosi direktan plasman u Ligu šampiona.

- Momci, nemojmo nikada više da dozvolimo onih sedam bodova fore samo našom nepažnjom (pet protiv Surdulice i dva protiv Vojvodine) i da damo Partizanu tu prednost. Kvalitet je bio toliko na našoj strani i zbog toga smo šampioni, ali nemojmo da otežavamo sebi i da gledamo bilo kome u leđa. Biće sad i Vojvodina, koja se pojačala, Čukarički, biće teže prvenstvo, ali dugo smo svi ovde, mnogo dobro se poznajemo i ulazimo u sezonu kao nikad jači favoriti. Znate da nema opuštanja – kazao je Zvezda Terzić.

24sedam

Komentari