TERZIĆ: PARTIZAN JE MALI KLUB ZA ZVEZDU! Vučić ih je dva puta spasavao, da Zvezda zaostaje 11 bodova navijači bi nas zapalili!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • TERZIĆ: PARTIZAN JE MALI KLUB ZA ZVEZDU! Vučić ih je dva puta spasavao, da Zvezda zaostaje 11 bodova navijači bi nas zapalili!

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, dao je intervju za Informer, gde se posebno dotakao teme stranaca crveno-belih, koji po mišljenju javnosti nisu opravdali očekivanja i uložen novac u njih.

Terzić tvrdi da su stranci opravdali ono za šta su dovedeni, a to je ulazak u Ligu šampiona.

Na pitanje da li je zadovoljan učinkom stranaca odgovorio je:

- Naravno da jesam. Nismo ih doveli da pobede Totenhem i Bajern, već da naprave 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan. I oni su to ostvarili. Doveli smo ih da nas uvedu u Ligu šampiona, da igraju protiv Jang bojsa i Kopenhagena. I to su uradili. Nama je Garsija golom protiv Jang bojsa doneo 9.000.000 evra. On se samo tim golom isplatio. Rekao mi je Dejan (Stanković) da bi voleo i da Van la Para ostane, jer je igrao dobro u Premijer ligi i Čempionšipu pet godina.

Zatim se Terzić osvrnuo na Partizan i njihove strance, za koje je utisak da su bili pun pogodak Sava Miloševića. Terzić ima drugačije mišljenje.

- Partizanovi stranci su primili tri gola od Voždovca na svom stadionu, primili su tri gola od Napretka, izgubili utakmicu od Lučana... Nas bi narod zapalio da u mesec dana izgubimo četiri prvenstvene utakmice. I to je razlika u veličini klubova.

- Partizan stvarno poštujem kao najvećeg rivala i najbližeg pratioca, ali evidentna je razlika u veličini klubova. Vidite kako je lako u Partizanu preživeti neuspeh, kako je lako manipulisati javnošću. To je zato što su očekivanja Partizanovih navijača veoma niska. Crno-beli su mnogo manji klub od nas, to je realnost. Govorim argumentovano. Možete li da zamislite da je Partizan u maju osvojio titulu, pa u avgustu ušao u Ligu šampiona i da sad ima 11 bodova više od nas? Šta bi se desilo? Zapalili bi nas. A u Partizanu kažu: „super je, igramo dobro i imamo odlične strance.

Osvrnuo se i na kritike čelnika Partizana da država finansijski više pomaže Zvezdi i naglšava da je predsednik Aleksandar Vučić u dva navrata spasio Partizan.

- Nemoj da se ljudi iz Partizana prave ludi. Kad god su bili na kolenima, Vučić ih je spasao. I 2017. godine, kad su izgubili UEFA licencu, i 2019. godine. Oba puta ih je spasla država, preciznije Vučić. Sve oni to dobro znaju, ali manipulišu svojim navijačima. A to njihovo zahvaljivanje Aleksandru Vučiću nije iskreno. Između redova se može zaključiti da oni tim izjavama i navodnim zahvaljivanjem državi u stvari kritikuju Vučića i državu. Sve njihove izjave su iste: „Hvala Vučiću, ali... - rekao je Zvezdan Terzić za Informer.


Komentari