TERZIĆ PROGURAO ZAHTEV DA SE POVEĆA BROJ STRANACA U SUPERILIGI! Novo pravilo kreće iduće sezone, uslov je da ga prihvati FSS!

    Podeli
  • TERZIĆ PROGURAO ZAHTEV DA SE POVEĆA BROJ STRANACA U SUPERILIGI! Novo pravilo kreće iduće sezone, uslov je da ga prihvati FSS!

Informacija da je Partizan uspeo da blokira inicijativu da se poveća broj stranaca koji mogu da nastupaju u domaćem šampionatu nije tačna! ''Mozzartsport'' prenosi da je ''ubedljiva većina klubova'' podržala Zvezdinu inicijativu.

To je u izjavi za pomenuti portal potvrdio i Novica Tončev, ali je i naglasio da ako FSS usvoji Zvezdin predlog, primena ne bi mogla da započne pre kraja tekuće sezone.

''Velika većina klubova je podržala taj predlog, mislim da su dva ili tri kluba bila udržana ili protiv.Samo da ne bude zabune, ovo je samo inicijativa, predlog, a konačnu odluku po pitanju broja stranaca doneće Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije. Mi smo sada usred sezone, pravila ne mogu da se menjaju, tako da ako se predlog i usvoji, zaživeće od naredne sezone'', objasnio je Novica Tončev.

Podsetimo, Srpsku fudbalsku javnost potresa skandal na sednici Zajednice superligaša, na kojoj je Zvezda pokrenula inicijativu da se poveća broj stranaca koji mogu da nastupaju u domaćem šampionatu.

Partizan se tome oštro suprotstavio, što je iznerviralo generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića do te mere da je umalo došlo i do fizičkog sukoba, prema rečima Miloša Vazure, generalnog direktora Partizana

Teleks.info/Sportske.net

Komentari