TREBA LI DA STRADA NEČIJE DETE PA DA FSS I DRŽAVA REAGUJU! Prljavi rat Terzića, Mijailovića, Vučelića, Vazure ne prestaje! OVO MORA PRESTATI – SMESTA!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • TREBA LI DA STRADA NEČIJE DETE PA DA FSS I DRŽAVA REAGUJU! Prljavi rat Terzića, Mijailovića, Vučelića, Vazure ne prestaje! OVO MORA PRESTATI – SMESTA!

Crvena zvezda i Partizan su stubovi srpskog fudbala. Sa njima sve počinje i završava. Sve lepo i sve ružno se dešava u komšiluku, na Topčiderskom brdu. Oni bi bar po papirima trebalo da budu pod jurisdikcijom Fudbalskog saveza Srbije. U stvarnosti nije tako. FS Srbije takođe čini velike greške i pravi se slep i gluv na sve ono što se dešava u poslednje vreme. Sve u svemu ne zna se šta je gore.

Istina, „matematika” je na strani večitih rivala jer su se i „crveno” i „crno-beli” plasirali u evropska takmičenja. Međutim, ponašanje čelnika ova dva kluba je za svaku osudu. Ne može da prođe ni jedna sedmica, a da Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović, Milorad Vučelić, Miloš Vazura ne daju neku zapaljivu izjavu ili ne izdaju neko saopštenje puno besa, jeda, a bogami zašto ne reći i mržnje prema gradskom rivalu.

Neutralni ljubitelji fudbala su uvek u gubitku. Čudom se čude odakle tolika netrpeljivost. Naravno, sve to samo učvrščuje njihovu odluku da više nikada ne odu na fudbalsku utakmicu. Vokabular, te gospode, a po ponašanju su sve drugo osim gospoda i ne može da izazvove nikakvo drugo osećanje osim rezignacije na zbivanja u domaćem fudbalu.

Gospodo, najveći deo užasnih tenzija u srpskom fudbalu pravite upravo vi. Tenzije su svakim danom sve veće, posebno kada se sa jedne strane brda počnu da odapinju otrovne strele, a sa druge strane stigne još otrovniji odgovor. Vi gospodo, od fudbala i prodaje tuđe dece sjajno živite.

Međutim vi ste i okruženi izvesnim likovima koji brinu za vašu bezbednost. Stradaće nečije dete koje se nađe u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu, koje hoda ulicom u „pogrešnom” dresu, koje samo voli svoj klub i ništa više. Pamti li neko kada je odigran neki večiti derbi bez razbijenih glava na obe strane, a na ulice se ne može izaći od brojne policije. Razmislite gospodo malo o tome, ako imate vremena od silnih obaveza.

Teleks.info

Komentari