TRESLA SE EVROPA, RODIO SE STOLICA! PARTIZAN IMA NOVOG TRNERA! Šta reći, brutalna licitacija imenima završena! MOŽE LI ILIJA DA SREDI PARNI VALJAK!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TRESLA SE EVROPA, RODIO SE STOLICA! PARTIZAN IMA NOVOG TRNERA! Šta reći, brutalna licitacija imenima završena! MOŽE LI ILIJA DA SREDI PARNI VALJAK!

Novi trener fudbalera Partizana je Ilija Stolica, saznaju "Novosti".

Ovaj 43-godišnji stručnjak rodom iz Beograda postao je novi trener crno-belih. Dugo je klub iz Humske tragao za strategom i na kraju se odlučio za čoveka koji je već bio pomoćnik kada je trener bio Zoran Milinković.

Promocija novog trenera Partizana zakazana je za četvrtak u 15 časova u prostorijama kluba na stadionu u Humskoj.

Nije mogao 43-godišnji stručnjak da sakrije zadovoljstvo zbog ukazanog poverenja.

- Ovo je velika čast i zadovoljstvo za mene, jer Partizan doživljavam svojom sportskom porodicom i kućom. Svestan sam odgovornosti i obaveza koje sa sobom nosi moj angažman. Vrlo su jasne ambicije kluba, ali i moje lične. Drago mi je da smo pronašli zajednički jezik, pošto smo pregovarali i prethodnih godina. Za mene je važno i što sam dobio apsolutnu podršku svih u klubu za vrlo bitnu stanicu u mojoj trenerskoj karijeri - rekao je Stolica za "Novosti".

Predsednik Partizana Milorad Vučelić je takođe presrećan zbog odluke da se Stolici ukaže poverenje da postane trener crno-belih.

- Radili smo vrlo pažljivo na izboru trenera. Ilija Stolica je profil stručnjaka koji odgovara Partizanu. Radi se o vrlo talentovanom i ambicioznom stručnjaku koji se na ovaj način vraća u svoj klub, ali na potpuno novu i vrlo odgvornu funkciju - istakao je prvi čovek kluba iz Humske za "Novosti".

Komentari