TUMBA, DELI TE JOŠ POBEDA OD ULASKA U KRUG ODABRANIH! Magija SMS, ali i vrhunska postavka igre selektora Srbije! TAKO JE BREEE…

    foto: Fotoilustracija/FSS
    Podeli
  • TUMBA, DELI TE JOŠ POBEDA OD ULASKA U KRUG ODABRANIH! Magija SMS, ali i vrhunska postavka igre selektora Srbije! TAKO JE BREEE…

Selektor Ljubiša Tumbaković i napadač Aleksandar Mitrović izneli su utiske posle utakmice u Oslu. Srbija je na krilima Sergeja Milinković-Savića sa dva gola srušila Norvešku i došla na meč do plamana na EURO.

Tumbaković nije krio oduševljenje, ali i činjenicu da mu je laknulo zbog svega što se dešavalo u tom trileru.

"Bilo nam je bitno da prođemo dalje kroz ovaj meč i uspeli smo u tome. Pripremali smo se za ovo sedam meseci. Sve je izgledalo mnogo lakše u najavi. Možda bi bilo interesantnije da se završio meč u regularnom delu, ali i ovako je slatko. Sada čekamo Škote", rekao je selektor.

Tumbaković je složio sa konstatacijom da su "Orlovi" odigrali najbolji meč otkad je selektor.

"Raduje me da je tako. Puno smo uložili u skautiranje rivala i pripremu. Prirodan je to proces, da budemo bolji sve što smo više zajedno. Želja nam je da napravimo atmosferu, ambijent i prepoznatljivost, za to se uvek borim. Sada možemo na miru da se pripremimo".

"Lepa pobeda, zaslužili smo je. Dali sve od sebe, 'izginuli' 120 minuta u jako teškoj utakmici, sa dosta šansi. Mogli smo ranije da završimo, ali to je fudbal. Pobeda je najbitnija", dodao je.

Napadač Fulama nije se upisao u strelce, promašio je jedan zicer, ali je asistirao kod prvog gola SMS-a.

"Vratilo nam se što smo ostavili srce na terenu. Presudila je naša veća želja i volja. Kod gola vratio sam loptu, a onda je Sergej napravio magiju", zaključio je.

B92.net

Komentari