TUMBA IMPRESIONIRAN MAKSIMOVIĆEM, VOLEO BI DA U NAPOLIJU VIDI I MIKLENKOVIĆA! Tako će razviti razumevanje na terenu i znatno mu olakšati rad!

    foto: Printskrin/FSS
    Podeli
  • TUMBA IMPRESIONIRAN MAKSIMOVIĆEM, VOLEO BI DA U NAPOLIJU VIDI I MIKLENKOVIĆA! Tako će razviti razumevanje na terenu i znatno mu olakšati rad!

Fudbaleri Napolija posle šest godina osvojili su Kup Italije, a značajan doprinos osvajanju trofeja dao je i srpski reprezentativac Nikola Maksimović.

Bio je to dobar povod da selektor Srbije, Ljubiša Tumbaković, da intervju za lokalni radio Marte u kojem je rekao da je impresioniran Maksimovićevim igrama.

- Pratio sam pažljivo njegove utakmice, kao i ostale reprezentativce koji nastupaju u inostranstvu. Veoma sam impresioniran i pozitivno iznenađen onim što je prikazao u Kupu Italije. Zasluge idu i na račun Đenara Gatuza, koji mu je pomogao da povrati samopouzdanje i pružio mu šansu da pokaže koliko vredi. Nikola je odgovorio na sjajan način i ja sam srećan zbog toga, rekao je Tumbaković.

- Od kada sam ja u reprezentaciji uvek je dobijao poziv, a poslednje dve utakmice je počeo kao starter. Uvek sam verovao u njega, verujem i dalje, a on je sve to vraćao dobrim igrama. Nadam se da će biti još bolji i postati lider Napolija i reprezentacije.

Srpski selektor je dodao da bi voleo da vidi Maksimovića i Milenkovića u istom timu.

- Nadam se da će Maksimović igrati u Napoliju još mnogo godina, a voleo bih da uz njega vidim i Milenkovića, jer će se još bolje upoznati i razviti posebno razumevanje na terenu. To će znatno olakšati moj rad, zaključio je Tumbaković.

SC

Komentari