TUMBA O ŽREBU ZA EP: “PRVO SKOČI PA RECI HOP”! Prethodno je Hrvat Dalić poželeo Srbiju, lakši je rival od Škota, a za Engleze smo ‘šalabajzeri’!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • TUMBA O ŽREBU ZA EP: “PRVO SKOČI PA RECI HOP”! Prethodno je Hrvat Dalić poželeo Srbiju, lakši je rival od Škota, a za Engleze smo ‘šalabajzeri’!

Povodom ishoda izvlačenja kuglica za Evropsko prvenstvo 2020. godine oglasio se selektor Orlova Ljubiša Tumbaković. Podsetimo, Srbija je u grupi D sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom.

Prethodno je selektor Hrvatske Zlatko Dalić poručio da bi volio da se Srbija kvalifikuje na EP i da igra sa Orlovima jer su oni akši protivnik od Škota, koji bi igrali na domaćem terenu! Engleski mediji Orlove smatraju “šalabajzerima” koji im nisu nikakva pretnja…

Tumbaković nije želeo da posebno komentariše našu grupu već je kratko rekao da su grupe vrlo ujednačene.

“U grupi u koju mi možemo da upadnemo favorit je Engleska. Možda se izdvaja grupa u kojoj su Portugalci, Francuzi i Nemci, ali uvek se jedna tako formira da privuče najviše pažnje. Mislim da je kvalitet ravnomerno raspoređen, pa će biti dobrih i uzbudljivih utakmica - rekao je selektor Srbije za Sportski žurnal.

Krajem marta Srbiju očekuje baraž za plasman na kontinentalni šampionat.

- Prvo skoči, pa reci hop. Moramo da prođemo baraž da bi smo pričali o bilo čemu drugom - poručio je Tumbaković.

Teleks.info/SŽ

Komentari