TUMBAKOVIĆ NAJAVIO REZOVE MEĐU ORLOVIMA I DA ĆE BITI NOVIH IMENA! Spremaj ekipu za Škote i Ligu nacija, to nam je jedina šansa…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TUMBAKOVIĆ NAJAVIO REZOVE MEĐU ORLOVIMA I DA ĆE BITI NOVIH IMENA! Spremaj ekipu za Škote i Ligu nacija, to nam je jedina šansa…

Ljubiša Tumbaković je naglasio da je pobeda protiv Luksemburga značajna sa aspekta podizanja raspoloženja u i oko reprezentacije Srbije, ali je rekao i da je bilo dosta slabih stvari u igri našeg izabranog tima u dva septembarska meča.

Podsetimo, Srbija je nagostovanju u Luksemburgu pobedila domačina 3:1.

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković govorio je posle meča i o nekim novim imenima na spisku reprezentacije Srbije u nekim narednim okupljanjima.

"Sigurno je da će većina ovih igrača biti ponovo pozvana, ali je isto tako tačno da postoje igrači koje mi pratimo, koji su nam interesantni. Rano je sada govoriti o tome, ali poziv može da ode onima za koje mi procenimo da formom mogu da nam pomognu", rekao je Tumbaković.

Stiče se utisak da selektor Tumbaković nije previše zadovoljan izdanjem našeg tima u Luksemburgu.

"Uvek je lepo kad se pobedi. Osećaj posle 3:1 u našu korist je prijatan. Ali da je bilo nekih loših stvari u igri sa protivnikom protiv koga moramo da bude ubedljiviji – svakako da jeste".

Tumbaković je rekao da je ovo bilo "jedno dobro septembarsko okupljanje, kako bismo izdefinisali, kroz analizu, sve ono što nije bilo dobro i sve ono što je bilo pozitivno na ove dve utakmice".

"To će nam dati smernice za sve što moramo da unapredimo i popravimo za oktobarske i novembarske termine", istakao je Tumbaković na kraju.

Kapiten Aleksandar Kolarov rekao je, između ostalog, da nije lako igrati sa saznanjem da je reprezentacija, nakon tek nekoliko takmičarskih kola, de fakto izgubila mogućnost plasmana na Evropsko prvenstvo (ovim putem).

"Znali smo da je Luksemburg jedna dobra ekipa, da nisu ono što su bili pre nekoliko godina. Nismo igrali briljantno, ali važno je da smo pobedili. Mislim da smo to uradili zahvaljujući nekom našem kvalitetu".

RTS/Teleks.info


Komentari