TUMBAKOVIĆ NEĆE DA VRATI MILIVOJEVIĆA, NASTASIĆA I GRUJIĆA?! Srbijo imaš odgovor da li će biti NOVIH IMENA NA SPISKU "ORLOVA"!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TUMBAKOVIĆ NEĆE DA VRATI MILIVOJEVIĆA, NASTASIĆA I GRUJIĆA?! Srbijo imaš odgovor da li će biti NOVIH IMENA NA SPISKU "ORLOVA"!

Ljubiša Timbaković tek što je nasledio je Maldena Krstajića na klupi "Orlova, a većje počeo ozbiljnio da nervira navijače reprezentacije Srbije. Iako svekolika fudbalska javnost od njga to očekuje, ni on po svoj prilici u tim neće vratiti Luku Milivojevića, Matiju Nastasića i Marka Grujića

Tumba je poručio da svako od trenera ima svoj pristup, kako u igri, tako i u odabiru igrača.

"Grupa igrača koja je igrala poslednjih desetak utakmica je grupa sa kojom raspolažemo. Na meni i mom stručnom štabu je da pogledamo tih desetak utakmica, kako A, tako i mladog tima, pa da odaberemo 23 imena i da prilagodimo taktiku za njih. Da li će biti iznenađenja? Nećete videti nekih posebnih novih imena. Previše je malo vremena za velike rezove", rekao je za Maxbet selektor Srbije.

Tumbaković i njegovi saradnici nemaju mnogo vremena da ekipu sprema za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"U opticaju je 15 bodova i svaka reprezentacija vidi svoju šansu, čak i Luksemburg. Pokušaćemo da u ovih pet utakmica ostvarimo ovo što je u ovom momentu možda jako teško, ali ipak izvodljivo, a to je plasman na Evropsko prvenstvo", poručio je Tumbaković.

Komentari