TUMBAKOVIĆ PRED OTKAZOM, FSS ĆE ORLOVE PONUDITI PAUNOVIĆU?! Neka nam je Bog u pomoći, sprema se novi cirkus u srpskom fudbalu!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • TUMBAKOVIĆ PRED OTKAZOM, FSS ĆE ORLOVE PONUDITI PAUNOVIĆU?! Neka nam je Bog u pomoći, sprema se novi cirkus u srpskom fudbalu!

Ljubiša Tumbaković na paragu je otkaza! Fudbalski savez Srbije, tvrdi Informer, nije zadovolajn kako je nacionalni tim igrao pod njegovim vodstvom. Kao kandidat da nasledi Tumbakovića, otkriva ovaj poretal, slovi Veljko Paunović koji je pre nekoliko dana dobio otkaz u Čikagu.

Aktuelnom selektoru “Orlova” na teret se stavlja da reprezentacija pod njegovom dirigentskom palicom napravila nikakav pomak u igri, da je kroz selekciju prodefilovalo previše fudbalera (čak 34 igrača), da nam je odbrana šuplja kao švajcarski sir, da nemamo startnih 11. Problem za FSS je i slučaj Jović, što se, takođe zamera, Tumbakoviću.

U FSS veruju das u nam sa ovakvom igrom I načinom vođenja reprezentacije šanse u baražu Lige nacija minimalne pa žele da naprave rez. Problem je što novi selektro, ako se u FSS odluče da smene Tumbakovića, neće imati ni jednu priliku da proveri svoje zamisli jer nemamo prijateljskih mečeva do duela sa Norveškom!

S druge strane, smatraju da bi Paunović mogao da sredi stvari jer brojni fudbaleri koji su igrali pod dnjegovom komandom na SP u Novom Zelandu sada igraju za A tim, poput Rajkovića, Sergeja Milenković-Savića, Gaćinovića, ali i Grujić, Veljković, Živković...

Mediji


Komentari