TUMBAKOVIĆ PRESEKAO, OVO JE TIM SRBIJE ZA PORTUGAL? Na Ronalda, Feliksa i ekipu idu Nastasić, Milivojević, Matić, Gaćinović... FORMACIJA JE 4-2-3-1!

    Podeli
  • TUMBAKOVIĆ PRESEKAO, OVO JE TIM SRBIJE ZA PORTUGAL? Na Ronalda, Feliksa i ekipu idu Nastasić, Milivojević, Matić, Gaćinović... FORMACIJA JE 4-2-3-1!

Ljubiša Tumbaković nije imao vremena da se upozna sa igračima Srbije i tek su pripreme za meč protiv Portugala sutra od 20.45 bili prva prava prilika za to. Zbog toga je razumljivo što gotovo sigurno neće Tumbaković eksperimentisati kada je u pitanju sastav za utakmicu protiv aktuelnog šampiona Evrope i očekuje se da na teren istrči najboljih 11 koje Srbija ima u ovom trenutku u sistemu 4-2-3-1.

Na golu promene neće biti i mrežu će netaknutom pokušati da sačuva Dmitrović, dok će tandem bekova biti Rukavina i Kolarov, dok bi štoperski par trebalo da čine Milenković i povratnik Nastasić. Ispred njih bi trebalo da budu tandem iz Premijer lige Milivojević i Matić, dok će kreator igre biti Tadić, a po bokovima će igrati Kostić i Gaćinović. U napadu je neprikosnoven Mitrović koji se nalazi u odličnoj formi sa pet golova u pet kola Čempionšipa.

Prema tome sutra bi na teren stadiona ''Rajko Mitić'' trebalo da istrči selekcija Srbije u sastavu Dmitrović, Rukavina, Milenković, Nastasić, Kolarov, Milivojević, Matić, Gaćinović, Tadić, Kostić i Mitrović.

SD/Teleks.info

Komentari