TUMBAKOVIĆ U KARANTINU, FSS SE NADA DA GA JE KORONA ZAOBIŠLA… Selektor pozdarvio odluku UEFA da otkaže EP: Biće bolja priprema za Norvežane!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TUMBAKOVIĆ U KARANTINU, FSS SE NADA DA GA JE KORONA ZAOBIŠLA… Selektor pozdarvio odluku UEFA da otkaže EP: Biće bolja priprema za Norvežane!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izjavio je da je odluka o odlaganju Evropskog prvenstva za narednu godinu logična i otkrio da je po preporuci FSS u karantinu.

- UEFA je donela pravu odluku u skladu sa aktuelnom situacijom u mnogim zemljama. Jasno je da niko ne želi da se igrači, ali i celokupna javnost izlažu rizicima. Sledeća godina je slobodna, te može da se održi takmičenje - istakao je Tumbaković za portal "HotSport".

On je dodao da mu promena termina daje više vremena za taktiku.

- Ponovo ću pregledati neke mečeve, a od pre dva dana sam posle preporuke Saveza u kućnom karantinu, koji mi je olakšan jer imam i dvorište. Fudbal je sada u drugom planu, samo da se pobedi virus.

Selektor je čelnicima FS Srbije koji su oboleli od koronavirusa poželeo brz oporavak.

- U svakom smislu opreznost je majka mudrosti. Zato nam predstoji period u domovima, da se sačuvamo za naredne obaveze. Ovo će nadam se ubrzo biti dobijena bitka, za predsednika Slavišu Kokezu i Marka Pantelića potpredsednika saveza. Pa posle se selimo na borbu na fudbalskim terenima - poručio je Tumbaković.

SD

Komentari