TUMBAKOVIĆ U PRECESU SELEKTIRANJA TIMA! Hoće da se upozna sa igračima koji nisu bili na prethodnom spisku! AMAN, ŠTA STE RADILI DO SADA?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TUMBAKOVIĆ U PRECESU SELEKTIRANJA TIMA! Hoće da se upozna sa igračima koji nisu bili na prethodnom spisku! AMAN, ŠTA STE RADILI DO SADA?!

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković Tumbaković objasnio je izostanak Jovića, Matića, Nastasića, kao i pozivanje Milunovića, Pavlovića i Gudelja procesom selektiranja!

“Rekli smo ranije da smo u procesu selektiranja tima, napravljen je spisak da bismo se što bolje upoznali sa igračima koji nisu bili na prethodnom spisku. Nema Rukavine, Matića, Nastasića, Jovića… Tu su igrači da vidimo koliko možemo da ih eksploatišemo sve do marta”, rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare.

Istakao je selektor i da je imao nameru da pozove i štopera Partizana Strahinju Pavlovića, ali da je zbog obaveza mlade reprezentacije odlučio da ga ostavi kod kolege Nenada Milovanovića.

Tumbaklović je pojasnio i zašto ponovo na spisku nema Aleksandra Prijovića.

“Prijović je u igrao prethodnom sazivu. Svaki selektor ima ideju, pratim sve, zadužio je reprezentaciju odnosom i igrama. Trenutno nije na spisku, ali ne znači da neće da bude više”, jasan je Tukmbaković.

Podsetimo, osim Jovića, Matića i Nastasića Tumbaković se, maker za ovo okupljanje, odrekao I Antonija Rukavine, Darka Lazovića, Uroša Spajića i Aleksandra Kataija .

Teleks.info

Komentari