TUMBAKOVIĆU, KAKO TI MISLIŠ DA PROĐEŠ NORVEŽANE! Ovo protiv Turske je ispod svakog nivoa, AMAN! EP JE MILJAMA DALEKO!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • TUMBAKOVIĆU, KAKO TI MISLIŠ DA PROĐEŠ NORVEŽANE! Ovo protiv Turske je ispod svakog nivoa, AMAN! EP JE MILJAMA DALEKO!

Reprezentacija Srbije ni u drugom meču nove sezone Lige nacija nije uspela da dođe do pobede.

Posle poraza u Rusiji, izabranici Ljubiše Tumbakovića, koji je ponovo promešao karte, na "Marakani" su odigrali bez golova protiv Turske i - mogu da budu prezadovoljni takvim ishodom.

Igrali su "orlovi" prilično konfuzno, nekako i malokrvno. Može se to pripistai i nedostatkom utakmica u nogama, ali voljni momenat morao je da bude bolji. Pošto je najenergičniji od starta meča, Darko Lazović, morao da izađe zbog povrede, splasla je i dinamika u redovima našeg nacionalnog tima. A momenat koji je dokrajčio svaku nadu da se može stići do tri boda, dogodio se kada je početkom drugog poluvremena drugi žuti karton dobio Aleksandar Kolarov. To je bilo ipak previše za neuigrane "orlove". Pa ipak, možemo biit zadovoljni i čeinjenicom da posle dužeg vremenskog perioda nismo primili gol.

Inače, sama utakmica je bio ispod nivoa, nisu ni gosti blistali, štaviše. Zaključak? Pa, zapravo dva su u pitanju. Prvo, ovo mora mnogo, mnogo bolje. A drugo, očekuje se da će naši momci svakaom popraviit formu čim startuju šampionati i steknu utakmce u nogama, kako bi se prikazali u pravom svetlu u Oslu, u ključnom meču, polufinalu baraža Lige nacija za odlazak na Evropsko prvestvo. Zapravo je taj ispit i najvažniji. Zato, "orlovi", zbijte redove kako znate i umete.

Blic.rs/Teleks.info

Komentari