TUMBAKOVIĆU, RADUJ SE! MITAR OPET DAJE GOLOVE, A ĐURIČIĆ I ZABIJA I ASISTIRA! Kolarov zakucan na klupi Rome!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • TUMBAKOVIĆU, RADUJ SE! MITAR OPET DAJE GOLOVE, A ĐURIČIĆ I ZABIJA I ASISTIRA! Kolarov zakucan na klupi Rome!

Mogu da odahnu navijači Srbije i selektor reprezentacije Ljubiša Tumbaković. Prvi centarfor "orlova" Aleksandar Mitrović vratio se u ekipu Fulama i to na sjajan način, golom u utakmici engleskog Čempionšipa protiv gostiju iz Hadersfilda.

Aleksandar Mitrović se očigledno uspešno oporavio posle povrede desnog stopala, pošto je postojala opasnost da ne bude od koristi reprezentaciji u martovskom baraž meču sa Norveškom.

Podsetimo, Srbija 26. marta u Oslu igra protiv domaće selekcije u prvoj utakmici baraža za plasman na Prvenstvo Evrope. Ukoliko se vrate kao pobednici sa severa Evrope puleni Ljubiše Tumbakovića će pet dana kasnije u Beogradu imati priliku da protiv boljeg iz meča Škotska - Izrael igraju poslednji i odlučujući duel za veliko takmičenje na kojem naša reprezentacija nije bila punih 20 godina.

Srpski fudbaler Filip Đuričić istakao se golom i asistencijom, dok je Aleksandar Kolarov čitav meč presedeo na klupi. Fudbaleri Sasuola pobedili su Romu sa 4:2, u 22. kolu Serije A.

"Vučica" je slavila na samo jednoj od poslednjih pet utakmica i polako gubi korak za Juventusom, Interom i Lacijom.

Gosti iz Rima su sa porazom mogli da se "pomire" već na startu susreta, pošto je Sasuolo za samo dvadesetak minuta stigao do velikih 3:0.

Prva dva gola postigao je Kaputo, a treći Đuričić.

Mediji/Teleks.info

Komentari