TUMMBAKOVIĆ NIJE NEZADOVOLJAN, ŽAL JE TU, ALI… Osnovni cilj su Škoti i sve se radi u pravcu pripreme za ono što nas čeka u novembru!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • TUMMBAKOVIĆ NIJE NEZADOVOLJAN, ŽAL JE TU, ALI… Osnovni cilj su Škoti i sve se radi u pravcu pripreme za ono što nas čeka u novembru!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izrazio je žaljenje što je ekipa "ispustila" prednost od 2:0 protiv Turske, ali i poručio da ne može da bude nezadovoljan remijem.

"Vrlo korektno odigrano prvo poluvreme, čak smo dobro počeli drugo, ali smo pali. Osnovni cilj je bio da napravimo pomak i potvrdimo vrednosti kao iz utakmice protiv Norveške. Naš osnovni cilj je vezan za kvalifikacije za Euro i ovo je sve u pravcu pripreme za ono što nas čeka u novembru”, istakao je Tumbaković posle meča.

”Ekipa ima želju, borbena je, ima disciplinu. Žao mi je zbog rezultata, ali ne mogu da budem nezadovoljan", dodao je selektor.

On je naglasio da je sve podređeno meču protiv Škotske u finalu baraža za Euro 12. novembra.

"Razmišljamo o Škotima. Onog momenta kada sam davao izjavu u Norveškoj, od tog trenutka počiela je priprema za Škote. Već koliko sutra ulazimo u ozbiljan skauting kada je Škotska u pitanju. Sve ćemo učiniti da ostvarimo primarni cilj. Jesu važne i naredne dve utakmice u Ligi nacija, ali ovo je mnogo važnije", zaključio je Tumbaković.

RTS

Komentari