UEFA SMETAJU I DECA, AKO NAVIJAJU ZA PARTIZAN! ZA URLIKE UBIJ SRBINA BAŠ IH BRIGA - ima li većeg dokaza da je EVROPSKA KUĆA FUDBALA MAFIJA!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • UEFA SMETAJU I DECA, AKO NAVIJAJU ZA PARTIZAN! ZA URLIKE UBIJ SRBINA BAŠ IH BRIGA - ima li većeg dokaza da je EVROPSKA KUĆA FUDBALA MAFIJA!

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Partizan zbog ponašanja publike na meču protiv AZ Alkmara u Ligi Evrope, na kome su prisustvovala samo deca do 14 godina.

Crno-beli moraju da plate 5.125 evra zbog ubacivanja tvrdih predmeta sa tribina na pomenutoj utakmici, prenosi Sportski žurnal.

Partizan su na toj utakmici, odigranoj u Beogradu 19. septembra, mogla da bodre samo deca nakon sankcije od dva meča bez publike zbog "rasističkog ponašanja" navijača protiv turske Malatije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Da sve bude još strašnje UEFA se za sada nije oglasila povodom skandaloznog ponašanja navijaca Dinama iz Zagreba i imenjaka im iz Kijeva koji su skandirali "Ubij srbina". Štaviše, navijači ova dva tima čak su se time i pohvalili, pa su postavili skandalozan snimak sa ovim morbidnim urlicima na Jutjub!

Podsetimo, Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je i Bugarsku sa jednom utakmicom pred praznim tribinama i novčano sa 85.000 evra zbog rasističkog ponašanja navijača na utakmici protiv Engleske.

Kako je saopšteno na sajtu UEFA, Bugari će u naredne dve godine biti pod uslovnom kaznom, pa će u slučaju ponavljanja incidenata automatski dobiti još jedan meč suspenzije.

Na utakmici protiv Engleske bugarski navijači su vređali tamnopute reprezentativce gostiju, a pojedinci su koristili nacistički pozdrav.

Teleks.info

Komentari