UGO VIJERA SE NUDI ZVEZDI! HOĆE LI STANKOVIĆ I TERZIĆ PRIHVATITI PONUDU! Delije bi sigurno volele da ga ponovo vide u crveno-belom dresu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • UGO VIJERA SE NUDI ZVEZDI! HOĆE LI STANKOVIĆ I TERZIĆ PRIHVATITI PONUDU! Delije bi sigurno volele da ga ponovo vide u crveno-belom dresu!

Godinu i po dana bili su dovoljni portugalskom fudbaleru Ugu Vijeiri da se doživotno veže za Crvenu zvezdu. Toliko je napadač boravio na Marakani, a za to vreme je odličnim igrama prikupio i simpatije “delija”.

Trenutno igra za Žil Visente, ali je ovaj 31-godišnjak najavio da će na kraju sezone da se ponovo otisne u inostranstvo. Najveća želja mu je da se vrati u Zvezdu, kada bi ga samo crveno-beli hteli.

– Naravno da bih voleo da se vratim, ali ne zavisi sve od mene. Razumem da se sada pravi tim sa mlađim igračima, međutim nikad se ne zna. I dalje imam mnogo toga da ponudim svetu fudbala. Videćemo kako će da se završi ova godina, ali kad sve prođe, supruga i ja idemo iz Portugalije – rekao je Vijeira za Hotsport.

Portugalac je preporučio Zvezdi još jedno pojačanje, 32-godišnjeg plejmejkera Rubena Ribeira.

– Preporučio bih Rubena Ribeiru, koji sada igra sa mnom u Žil Visenteu. On je ovde došao kako bi dobio priliku da oživi karijeru i igra mnogo lep fudbal, koji bi se sigurno dopao navijačima – poručio je Vijeira.

Bivši napadač Crvene zvezde je za najtrofejniji srpski klub odigrao 51 utakmicu i postigao 28 golova uz 11 asistencija. Tokom karijere je igrao još za Eštoril, Žil Visente, Benfiku, Sporting Hihon, Bragu, Torpedo iz Moskve, Jokohamu i Sivas.

Hotsport

Komentari