UROŠ VITAS NA PRAGU PARTIZANA, PROJEKTOVAN JE DA ZAMENI PAVLOVIĆA! Fudbaer Irtiša na meti je i dva kluba iz Kazahstana i jednog iz Grčke!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • UROŠ VITAS NA PRAGU PARTIZANA, PROJEKTOVAN JE DA ZAMENI PAVLOVIĆA! Fudbaer Irtiša na meti je i dva kluba iz Kazahstana i jednog iz Grčke!

Partizan je po svoj prilici pronašao zamenu Strahinji Pavloviću, novom fudbaleru Monaka. Osvajač Kupa Srbije ušao je u pregovore oko dovođenja Uroša Vitasa, pošto je srpski defanzivac završio misiju u Kazahstanu.

Vitas je i zvanično slobodan igrač, pošto je u ponedeljak zvanično raskinuo saradnju sa Irtišom, a kako "Kurir" prenosi, defanzivac je ponuđen Partizanu, pa se sada čeka reakcija uprave crno-belih.

Budući da Parni valjak kuburi sa igračima na poziciji centralnog defanzivca, kao i da je dolazak Slobodana Rajkovića i dalje "u magli", Vitas bi bio odlična zamena za Pavlovića, koji će od leta i zvanično preći u Kneževinu.

Posao Partizanu trenutno kvare dva kluba iz Kazahstana i jedan iz Grčke, koji su takođe zainteresovani za Vitasa, ali bivši igrač Rada ne krije želju da zaduži crno-belu opremu.

SD/Teleks.info

Komentari