VANREDNO STANJE NA MARAKANI POSLE DEBAKLA PROTIV PARTIZANA: Čistka u Zvezdi, MOGU DA IDU I MARIN I BEN, na spisku 10 fudbalera!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VANREDNO STANJE NA MARAKANI POSLE DEBAKLA PROTIV PARTIZANA: Čistka u Zvezdi, MOGU DA IDU I MARIN I BEN, na spisku 10 fudbalera!

Posle poraza u finalu Kupa Srbije od Partizana, na Marakani su se okrenuli planovima za narednu jesen. Igra ispod renomea Crvene zvezde, zabrinula je sve navijače kluba iz Ljutice Bogdana, a posle sastanka uprave i trenera Vladana Milojevića sačinjena je transfer lista.

Za mnoge je iznenađenje da su u dogovoru sa klubom “slobodni” da promene boje u inostranstvu standardna tri člana odbrane!? Na spisku se nalazi desni bek Filip Stojković, štoper i kapiten Vujadin Savić i levi bek Milan Rodić. Iako su svi produžili ugovore, procenjeno je da je možda stigao trenutak za rastanak sa Zvezdinim bedemom u prethodnoh evropskoj bajki.

Što se tiče fudbalera sa manjom minutažom, na izlaznim vratima su Goran Čaušić, Lorenco Ebisilio i Stefan Hajdin, dok bi osim Radovana Pankova iz Radničkog trebao da stigne još jedan defanzivac, budući da je Srđan Babić na radaru pojedinih evropskih klubova.

Završena je misija za Rašida Sumailu i Džonatana Kafua, pomenuti tandem vraća se u Kuvajt, odnosno, Bordo, dok na spisku za narednu sezonu više nije ni kapiten Nenad Milijaš, koji je završio igračku karijeru, dok golmanu Nemanji Supiću ističe ugovor.

Ono što je najvažnije za navijače Crvene zvezde je da, ako se pojave konkretne ponude za El Fardu Bena, Marka Marina i Branka Jovičića, pomenuti trio biće prodat tokom leta ili najkasnije u avgustu.

Hotsport

Komentari