VEĆ SMO SE ZABRINULI ZA VEČITE, NISU SE SVAĐALI ČAK 15 DANA! Partizan o golu Pavkova: Da nije smešno... Zvezda: A, dva panela za nas!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • VEĆ SMO SE ZABRINULI ZA VEČITE, NISU SE SVAĐALI ČAK 15 DANA! Partizan o golu Pavkova: Da nije smešno... Zvezda: A, dva panela za nas!

Gol kojim je Crvena zvezda povela protiv Rada u meču 16. kola Superlige Srbije bio je povod da se oglase i u Partizanu.

Milan Pavkov je u 17. minutu susreta zatresao mrežu "građevinara", ali se tom prilikom, kao što se može videti i na snimku, poslužio rukom.

Sudije to nisu registrovale, akcija se nastavila, a Pavkov je postigao pogodak za vođstvo domaćina.

Nije prošlo mnogo vremena i usledila je reakcija iz Humske preko klupskog Tviter profila.

"Da nije smešno, bilo bi tužno, bravo FS Srbije", poruka je crno-belih uz imođi sarkastičnog aplauza.

Zvezda je ekspresno reagovala, Oni su na svom Tviter profilu postavili video dve sporne situacije pred golom "građevinara", posle koje im nije dosuđena najstroža kazna.

"Za samo minut, utisak je, glavni arbitar meča sa Radom je mogao da dosudi dva jedanaesterca za naš tim", poručili su iz Crvene zvezde.

Šta se tačno događalo, prosudite i sami na priloženom snimku.

Ako to nekog uopšte i zanima, Partizan je održao čas fudbala TSC u Senti u derbiju 16. kola Superlige. Crno-beli su od prvog do poslednjeg minuta diktirali tempo i na kraju su, krajnje neočekivano, ubedljivo slavili na teškom gostovanju s ubedljivih 4:0 (1:0).

Dugo se čekalo da proradi crno-bela mašinerija i to se konačno dogodilo i to na najtežem mogućem gostovanju, ne računajući ono Crvenoj zvezdi ili Vojvodini.

Partizan je u Senti protiv TSC demonstrirao silu i do kolena potukao rivala. Izašao je TSC, ekipa koja je bila hit prošle sezone, da igra fudbal i da se nadigra i na kraju su to učenici Zoltana Saba skupo platili.

Istovremeno, Crvena zvezda je opravdala ulogu favorita u duelu sa Radom u meču 16. kola Superlige - 3:0. Ipak, mrlju na ubedljivu pobedu donekle je bacio glavni arbitar Stojanović, koji je priznao prvi gol na meču koji je postigao Milan Pavkov, koji je prethodno igrao rukom. Do kraja su Boaći i Spiridonović još pogađali mrežu Damira Kahrimana.

Četa Dejana Stankovića dominira na svim frontovima. Trijumf u Belgiji nad Gentom i to bez šestorice standardnih prvotimaca, što je šampiona Srbije dovelo praktično pred proleće u Evropi.

Nova/Teleks.info

Komentari