VEČITI, BOLJE JE DA ĆUTITE! EVO KOLIKO JE PENALA SUĐENO ZVEZDI I PARTIZANU! Šta da kaže TSC koji je dobio tek jedan penal!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • VEČITI, BOLJE JE DA ĆUTITE! EVO KOLIKO JE PENALA SUĐENO ZVEZDI I PARTIZANU! Šta da kaže TSC koji je dobio tek jedan penal!

Penal dosuđen fudbalerima Partizana pokrenuo je razna pitanja i uneo dosta nemira na samom startu sezone u Superligi Srbije.

Crno-beli su savladali Napredak sa 3:1, a gol za vođstvo Beograđana podigao je dosta prašine.

Najpre je trener Kruševljana bio veoma ljut, a nakon toga oglasili su se iz Crvene zvezde otvorenim pismom upućenom FSS-u, a stigao je i odgovor Partizana.

Nakon kompletiranog 1. kola Superlige dosuđeno je pet jedanaesterca, jedan za Partizan, jedan za Crvenu zvezdu, po jedan za Radnik i Spartak, a jedan za TSC iz Bačke Topole koji nije realizovan.

Prošle godine, najviše penala dosuđeno je za Crvenu zvezdu i Čukarički, po 10, dok su Partizan i Proleter po devet puta imali priliku da pogode sa ‘kreča’.

Najmanje šansi da pogode posle šuta sa 11 metara imali su Mačva i Inđija, samo po jednom.

Ova sezona je tek počela, a nema sumnje da će sudije biti pod dodatnim pritiskom u nastavku kada se budu dosuđivale najstrože kazne.

Hotsport

Komentari