VELJKO PAUNOVIĆ STIŽE ZA BARAŽ! Sada neme smetnji, u Čikagu je dobio otkaz, ali neće uzeti Orlove, već Zmajeve!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VELJKO PAUNOVIĆ STIŽE ZA BARAŽ! Sada neme smetnji, u Čikagu je dobio otkaz, ali neće uzeti Orlove, već Zmajeve!

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine u potrazi je za novim selektorom posle razlaza sa Robertom Prosinečkim, a posle hrvatskog stručnjaka na klupu reprezentacije BiH bi uskoro mogao da sedne i jedan Srbin.

Prema nezvaničnim informacijama jedan od kandidata za novog selektora, koji bi “Zmajeve” trebao da vodi u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo je Veljko Paunović.

Pominjao se kao selektor “orlova”, a sada je "već viđen" na klupi “zmajeva”. Da li će Veljko Paunović biti prvi Srbin na klupi reprezentacije BIH?

Srpski stručnjak koji je osvojio titulu svjetskog prvaka sa omladinskom reprezentacijom Srbije nedavno je dobio otkaz u Čikagu i u potrazi je za novim angažmanom, a čelnici FSBIH žele što pre da reše goruće pitanje. Paunović je navodno kontaktiran još pre dva meseca, kada je Robert Prosinečki podnio ostavku.

Međutim, nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde tada je praktično vraćen na posao, pretpostavlja se zbog velikog obeštećenja koje bi mu FSBIH morao da isplati, a i Paunović je imao ugovor sa Čikago Fajerom.

Sada su se stvari promenile, klupa je upražnjena, a Paunović je slobodan.

SD

Komentari