(VIDEO) BOMBA NA MARAKANI, ZVEZDA ANGAŽOVALA KRILO IZ PREMIJER LIGE! Radživ Ramon van La Para potpisao za crveno-bele!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) BOMBA NA MARAKANI, ZVEZDA ANGAŽOVALA KRILO IZ PREMIJER LIGE! Radživ Ramon van La Para potpisao za crveno-bele!

Krilo Hadersilda Radživ Ramon van La Para biće poslednje pojačanje Crvene zvezde za Ligu šampiona.

Kako piše redstarbelgrade.rs transfer “lale” će iznositi milion evra +15 odsto od naredne prodaje, a sam igrač će na Marakani zarađivati 500.000 evra godišnje.

Holanđanin je rođen 1991. godine, igra na poziciji krila, a do sada je u karijeri nastupao za Fejnord, Kaen, Herenven, Vulverhempton, Brajton, Mildzbro i Hadersfild.

Ove sezone je za Hadersfild u Čempionšipu odigrao tri utakmice i jednu u engleskom Liga Kupu. Igrao je u subotu za Hadersfild u porazu od Lutona, a meč je napustio u 63. minutu. U Premijer ligi je za ekipu Hafersfilda na 38 utakmica postigao tri gola. Prošle godine bio je na pozajmici u Midlzborou, ali se nije naigrao. Odigao je samo tri utakmice.

Sakupio je i pet utakmica za mladu reprezentaciju Holandije. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Fejenorda iz Roterdama, a na Ostrvu je igrao prethodnih pet godina.

Prethodnih dana pisalo se o nekadašnjem mladom reprezentatiuvcu Srbije Aleksandru Čavriću, ali je na kraju odlučeno da poslednje pojačanje crveno-beli bude Holanađnina La Para.

SC/Teleks.info

Komentari