(VIDEO) DEKI I ZVEZDA SA BRAZILCEM U ŠPICU KREĆU U POHOD NA LIGU ŠAMPIONA! Anderson Oliveira Silva je kockica koja nedostaje?!

    foto: FK Crvena Zvezda/Dejan Stanković
    Podeli
  • (VIDEO) DEKI I ZVEZDA SA BRAZILCEM U ŠPICU KREĆU U POHOD NA LIGU ŠAMPIONA! Anderson Oliveira Silva je kockica koja nedostaje?!

Crvena zvezda bi mogla da krene u kvalifikacije za Ligu šampiona sa novim napadačem.

U pitanju je ofanzivac portugalskog Familikaa Anderson Oliveira Silva. U Zvezdi veruju da bi saigrač Uroša Račića doneo kvalitet timu Dejana Stankovića, piše MozzartSport. U pitanju je drugačiji tip fudbalera od Ričmonda Boaćija, Milana Pavkova i Tomanea.

Brazilac, koji je u domovini igrao za Guarani, ove sezone je postigao sedam prvenstvenih i jedan gol u Kup takmičenju. Ugovorom je vezan za portugalski klub do 2024. godine, što dovodi do zaključka da bi Crvena zvezda mogla da ga angažuje na jednogodišnju pozajmicu, a potom u slučaju Andersonovih dobrih igara ga i otkupi.

Da bi angažovali Andersona Silvu, crveno-beli bi morali da prodaju nekog od napadača, a prvi na tom spisku je Ričmond Boaći koji bi oslobodio i jedno mesto za inostranog fudbalera.


Komentari