(VIDEO) DEKI OPROSTIO KANGI, IMA LI VEĆEG DOKAZA OD OVOG?! Delije na nogama, Gabonac sad nek pokaže zašto nosi crveno-beli dres!

    Podeli
  • (VIDEO) DEKI OPROSTIO KANGI, IMA LI VEĆEG DOKAZA OD OVOG?! Delije na nogama, Gabonac sad nek pokaže zašto nosi crveno-beli dres!

Posle remija protiv Slovana iz Libereca, u Češkoj, Crvenu zvezdu je potresao sukob na relaciji trener (Dejan Stanković) - igrač (Gelor Kanga).

Temperamentni Gabonac odlučio je tada da se u svlačionici ne pozdravi sa šefom stručnog štaba srpskog šampiona, koji je redom čestitao igračima na velikom uspehu i plasmanu u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Takav potez Kange iznervirao je tada Stankovića, što je dovelo do žestoke rasprave. Otišlo se dotle da je budućnost veziste na Marakani dovedena u pitanje, međutim, posle premijernog okupljanja u Novoj godini, jasno je da su "ratne sekire" zakopane.

Legendarni kapiten na Zvezdinoj klupi je po ulasku u svlačionicu pozdravljao redom sve prvotimce i sa svima se izgrlio. Kada je došao do Kange, Stanković je uradio isto što i sa ostalim igračima, zagrlivši Gabonca koji je uzvratio "istom merom", što je obradovalo navijače Zvezde, jer je Gelor letos došao kao jedno od najzvučnijih pojačanja, od koga se mnogo očekuje u nastavku sezone.

Pogledajte kako je izgledao srdačni pozdrav Dejana Stankovića i Gelora Kange na 7:09 u video prilogu.

Novosti.rs

Komentari