(VIDEO) MISTERIOZNA PORUKA SA MARAKANE DIGLA NA NOGE DELIJE: Nadaju se da je Katai… Stiže verovatno nešto, MNOGO VREDNIJE!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) MISTERIOZNA PORUKA SA MARAKANE DIGLA NA NOGE DELIJE: Nadaju se da je Katai… Stiže verovatno nešto, MNOGO VREDNIJE!

Poruka na društvenma mrežama, na zvaničnom profilu F.K Crvene zvezde, sinoć nešto pre ponoći, na kojoj je pisalo, "Zvezdaši, stiže", mnogo navjače crveno-belih bacila je u trans. Većina njih smela je da se kladi da je u pitanju novo pojačnje, jer u video klipu u centru pažnje avion koji sleće u Beograd.

Proradila je mašta i brzo se došlo do rešenja zagonetke. Aleksandar Katai se vraća u Crvenu zvezdu. Magiko ponovo Marakani. Ali, od toga po svemu sudeći neće biti ništa. Tim pre što je Kataiu istakao ugovor sa Čikago Fajerom pa je slobodan u izboru nove sredine. U Zvezdi je bio dve sezone, ostavio dubok trag, bio kapiten i miljenik navijača.

Međutim, izgleda da se ne radi o pojačanju na terenu, već o pojačanju u vitrinama. Po svemu sudeći u pitanju je pehar namenjen osvajaču Interkontinentalnog kupa. Podsetimo, crveno-beli su 8. decembra 1991. godine u Tokiju savladali Kolo Kolo (3:0) i postali klupski šampioni sveta.

U Zvezdinom muzeju, međutim, nema originalnog pehara, samo njegova replika. Sada stiže onaj”pravi”. Uskoro će, dakle, da bude kompletirana riznica, muzej Crvene zvezde imaće dva najznačajnija klupska pehara!

SD

Komentari