(VIDEO) SRBIJO, I TO SI DOČEKALA! MAKEDONCI NA PRAGU EP, A TI... Hrvati zgazili Mađare, Holanđani se jedva spasili!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) SRBIJO, I TO SI DOČEKALA! MAKEDONCI NA PRAGU EP, A TI... Hrvati zgazili Mađare, Holanđani se jedva spasili!

Severna Makedonij je ostvarila ogromnu pobedu protiv Slovenije sa 2:1 (0:0). Kažemo ogromnu, pošto su sada naše južne komšije došle u situaciju da se u poslednja tri kola gotovo ravnopravno bore sa Poljskom i Austrijom za jedno od prva dva mesta.

Meč u Skoplju je rešio Elmas sa dva gola, u 50. i 68. minutu. Slovenci su preko Iličića stigli samo do počasnog pogotka u nadoknadi vremena, i to sa bele tačke.

Reprezentacija Hrvatske savladala je Mađarsku na svom terenu rezultatom 3:0 u šestom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Strelci u ovoj rutinskoj pobedi bili su Luka Modrić u petom, Bruno Petković u 24. i 42. minutu.

Hrvati su se tako osvetili Mašarima za poraz u Budimpešti i napravili važan korak ka osvajanju jednog od dva mesta u grupi E.

Bitnu pobedu ostvarili su i Holanđani ko su savladali Severnu Irsku sa 3:1 na svom terenu i tako se izjednačili sa njom i Nemcima na čelu tabele.

Gosti su poveli i šokirali Lale u 75. minutu, ali izabranici Ronalda Kumana shvatili su da je vrag odnei šalu i upalili mašinu.

Memfis Depaj je pogašao u 80. i 94. minutu, a pored njega se uposao i Luk de Jong koji je svojoj selekciji doneo prednost u 91. minutu.

Spomenućemo i da je Belgija raznela San Marino sa 9:0.


Komentari