(VIDEO) SRBIJO, OVO NE SME PROĆI BEZ HAPŠENJA! Lalatović poručio da će otkriti sve nameštene mečeve Radničkog! AKO NEĆEMO MI, UEFA HOĆE - Mora se stati na kraj fudbalskoj mafiji!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) SRBIJO, OVO NE SME PROĆI BEZ HAPŠENJA! Lalatović poručio da će otkriti sve nameštene mečeve Radničkog! AKO NEĆEMO MI, UEFA HOĆE - Mora se stati na kraj fudbalskoj mafiji!

Ili će Lalatović biti žestoko kažnjen, ili neko iz FSS, Radničkog i ko za ko još, mora da odgovara zbog nameštanja mečeva u Superligi Srbije! Trećeg nema!

Ustvari, ima! UEFA! Šta god mislli o evropskoj kući fudbala ovo je posao i za nju, ali i srpsku policiju. Ovo ne sme proći bez reakcije, a svi koji su upetljani u nameštanje mečeva (naravno ako ih je bilo) moraju da omaste bukagije!

Trener Vojvodine Nenad Lalatović se početkom drugog poluvremenu na Čairu upustio u raspravu sa svojim dojučerašnjim navijačima na zapadnoj tribini i u trenutku kada ga je sudija Novak Simović isključio, histerično je, dok se dva puta prekrstio, poručio grupici pristalica Radničkog:

- Ovoga mi krsta, reći ću za svaku nameštenu utakmicu, videćeš, za svaku!

Podsetimo, Lalatović je jedno vreme sa klupe predvodio ekipu Radničkog sa kojim je postigao zavidan rezultat. Na klupi Vojvodine je nastavio sa uspesima, ali i skandalima koji su obeležeili gotovo čitavu trenersku karijeru ovog stručnjaka.

Inače, fudbaleri Vojvodine pobedili su, ako to ikog uopšte i zanima, u Nišu Radnički sa 2:1 u prvoj utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Nišlije su povele pogotkom Stefana Mihajlovića u devetom minutu, da bi Vojvodina izjednačila preko Bojana Matića u 33.

Trijumf Novosadjanima doneo je Mladen Devetak u 77. minutu.

Radnički je meč završio s desetoricom igrača na terenu, pošto je Mihajlović u 83. minutu dobio drugi žuti karton.

Vojvodina je prva sa 19 bodova, dok je Radnički peti sa 13.

Teleks.info

Komentari