(VIDEO) STANKOVIĆU STIŽE NAPADAČ ARSENALA?! Zvezda na pragu brutalnog pojačanja, ugovor mu ističe za 20 dana! NA POTEZU SU TERZIĆ I MRKELA!

    foto: Fotoilustracija/ FK CZ
    Podeli
  • (VIDEO) STANKOVIĆU STIŽE NAPADAČ ARSENALA?! Zvezda na pragu brutalnog pojačanja, ugovor mu ističe za 20 dana! NA POTEZU SU TERZIĆ I MRKELA!

Svima je poznato da Ričmond Boaći privodi kraju svoj drugi mandat u crveno-belom dresu, a uprava kluba sa Marakane uveliko radi na dovođenju zamene za povremenog reprezentativca Gane.

Pored napadača koji su već spomenuti u javnosti, pre svih Anderson Silva iz Famalisaa, Crvena zvezda skautira mnogobrojne fudbalere širom Evrope, a jedan koji je podvučen debelom crtom je kako saznaje "Beogradski portal" je Francuz Jaja Sanogo (27), koji nastupa za Tuluz.

Visokom napadaču su predviđali veliku karijeru, svojom konstitucijom (visok 194 cm) i brzinom je bio i više nego uspešan u omladinskoj ligi Francuske, toliko da se i legendarni Arsen Venger "zaljubio" u njega i doveo u Arsenal. U paklenoj konkurenciji na Emiratima nije se izborio za veću minutažu pa se seli na pozajmice u Kristal palas, Ajaks i Čarlton.

Član Tuluza je od 2017 godine kada je iz Londona došao kao slobodan igrač. Ugovor mu ističe sa za 20-tak dana, a to bi Mitru Mrkeli i Crvenoj zvezdi predstavljalo olakšavajuću okolnost. Crveno-beli računaju da bi Sanogu mogli da "rehabilituju" karijeru kao što je bio slučaj sa popularnim Boćkom, doduše u prvom mandatu.

Jaja Sanogo je ove sezone u dresu Tuluza zabeležio 15 nastupa u Ligi 1 i postigao 3 gola.

SD

Komentari