(VIDEO) ZLATNI ORLIĆ NA MARAKANI, POSLE LEVOG, STIŽE I DESNI BEK! Zvezda traga za pojačanjima u defanzivi, Stanković hoće konkurenciju!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • (VIDEO) ZLATNI ORLIĆ NA MARAKANI, POSLE LEVOG, STIŽE I DESNI BEK! Zvezda traga za pojačanjima u defanzivi, Stanković hoće konkurenciju!

Uprava Crvene zvezde i dalje traga za pojačanjima u defanzivi. Iako na poziciji desnog beka trener Stanković raspolaže sa Markom Gobeljićem i Milanom Gajićem, stručni štab tima sa Marakane želi da još više pojača konkurenciju na tom mestu.

Zato su se u Ljutice Bogdana okrenuli svom nekadašnjem polaznika, koji je imao priliku da igra i kod Zvezdana Terzića u OFK Beogradu, da bi kasnije sa postao Zlatni Orlić u Litvaniji i sa omladincima Srbije osvojio Evropsko prvenstvo, posle čega je potpisao za Romu.

Reč je o desnom beku Petru Goluboviću, koji je posle Vučice, u kojoj nije dočekao šansu za debi, igrao za nižerazredne Novaru, Pizu i belgijski Kortrajk.

Goluboviću su predviđali blistavu karijeru, svojevremeno je izabran u 16 najboljih mladih fudbalera sveta u Barseloni, kada je dobio priliku da oseti turneje, treninge i mečeve u najboljim svetskim klubovima.

Na Marakani su krenuli u akciju, ostaje da se vidi kakav će rasplet biti po angažovanju Petra Golubovića, koji ne krije želju da dođe u Ljutice Bogdana.

SD

Komentari