(VIDEO) ZVEZDA BEZ BOAĆIJA, SAVO VRAĆA BAMBIJA: Postave pred derbi već poznate, nema mesta iznenađenjima!

Vladan Milojević neće moći da računa na Ričmonda Boaćija, a Savo vraća u tim pošteđene iz meča sa Čukom

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) ZVEZDA BEZ BOAĆIJA, SAVO VRAĆA BAMBIJA: Postave pred derbi već poznate, nema mesta iznenađenjima!

Kako sada stvari stoje, šef struke Crvene zvezde Vladan Milojević neće moći da računa na nedovoljno oporavljenog napadača Ričmonda Boaćija, ali i bez njega on ima dovoljno kvalitetnih opcija u napadu.

Za očekivati je da će Zvezdin napad u četvrtak predvoditi Milan Pavkov, a da će mladi Dejan Joveljić čekati šansu sa klupe za rezerve.

Ostatak tima takođe ne bi trebalo da predstavlja nekakvo iznenađenje, pa očekujemo ovakvu postavu Crvene zvezde u 160. večitom derbiju:

Borjan - Stojković, Savić, Milunović, Rodić - Jovičić, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Pavkov.

U prethodnom duelu Zvezde i Partizana, odigranom 2. marta na ''Rajku Mitiću'', kada je rezultat bio 1:1, Milojević nije mogao da računa na Rodića, koji se posle oporavka od povrede vratio na mesto levog beka. Tada je njegovo mesto zauzeo Milan Gajić, a starter je bio

Posle dve pobede, nad Čukaričkim (3:0) i Radničkim u Kupu (1:0),Partizan je proteklog vikenda napravio i novi korak unazad u Superligi, porazom od 3:1 na ''Čairu''.

Trener Partizana Savo Milošević odmorio je čak sedmoricu igrača (par njih je ''očistilo'' kartone) iz prethodnog duela sa Radničkim u Kupu (Stojković, Pavlović, Nemanja R Miletić, Urošević, Šćekić, Tošić, Zakarić), pa je utisak da će ova sedmorka sigurno početi 160. večiti derbi u četvrtak na ''Marakani''.

Ne bi trebalo da bude dileme ni oko preostale četvorice, pa će startna postava Partizana u četvrtak najverovatnije izgledati ovako:

Stojković - N R Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Pantić, Zakarić - Rikardo Gomeš.

Naravno, ne bi trebalo isključiti i neka potencijalna, ali minimalna iznenađenja, pa se postavlja pitanje na kojim bi pozicijama Savo Milošević to mogao da učini.

Oporavljeni Đorđe Ivanović se sve ozbiljnije nameće u poslednje vreme, daje golove, trudi se, zapažen je, a dobra vest za crno-bele je i oporavak Nemanje Nikolića, koji je u Nišu bio asistent Ivanoviću kod vodećeg gola Partizana.

Moguće je, eventualno, očekivati jednog od njih među starterima, ali ko bi se u tom slučaju preselio na klupu, Zakarić možda?

U odbrani ne bi trebalo da bude dilema, pogotovo što se Mark Valijente povredio u Nišu, a Ostojić i Pavlović su u pobedama nad Radničkim i Čukaričkim odlično obavili svoj posao. Dileme nema ni na levom beku, jer će Nemanja G Miletić propustiti derbi zbog kartona, pa je Urošević siguran na toj poziciji.

Sportske.net


Komentari